• O nas

    Želite renovirati ali preurejati, potem ste na pravi strani! Vseeno ali gre za rušenje, prizidek ali sanacijo stare gradnje, z veseljem vam svetujemo in naredimo ponudbo. Za vsako gradbeno delo imamo prave delavce in za to potrebne stroje.

    Podjetje CITY GROUP d.o.o., ima svoj sedež na Dravski ulici 7 v Mariboru, ustanovljeno je bilo z namenom, da vam ponudi naslednje storitve: storitve v gradbeništvu, urejanje parkov in vrtov, čistilni servis. Smo zanesljivi, kakovostni in ugodni, strankam pa zagotavljamo popolno zadovoljstvo z našimi storitvami.

    Naše kompetence so vaša prednost. Z našimi zanesljivimi storitvami smo mi vedno prava izbira. Našim strankam zagotavljamo zadovoljstvo z našimi storitvami.

    V kolikor potrebujete katerokoli od naših storitev, vas vabimo, da se oglasite v naših poslovnih prostorih na Dravski ulici 7 v Mariboru, kjer smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro. Lahko nas pokličete tudi na telefonsko številko 059 178 326 ali GSM 030 361-340 oz. nas kontaktirate po faxu na številko 08 388 2200. Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo tudi na elektronskem naslovu citygroup.slo@gmail.com.

    Odgovornost zavezuje – zaupanje povezuje